Thursday, March 31, 2005

Donderdag 31/03/05 - 14.00

Hallo

Oei, het is een beetje lang geleden dat ik nog geschreven heb. Ondertussen is er een hoop gebeurd en wat drukke dagen gehad. Vandaar dat ik niet mijn dagboek wat vergeten ben.
Vrijdagavond waren mama, papa, en de rest van de familie aangekomen. Hun vlucht had een uur vertraging en dus hebben we daar wat zitten wachten maar dan uiteidenlijk waren ze er toch. Het hotel waar ze logeerden was wel de max. Die avond nog keer mee naar de kamer gaan kijken en wat eten mee naar huis genomene dat mama bij had.
Airco! :)
De volgende dag (zaterdag) ben ik wat gaan uitrusten bij mama en papa in het hotel. Eindelijk ook gaan zwemmen.. amai dat deed deugd, en wat in het zonneke gelegen/gezeten.
's Avonds zijn we dan naar de paasmis geweest hierachten op het plein. 't Was wel schoon maar het duurde toch wel wat lang op den duur. (2 en een half uur)
Zondag zijn we dan met the gang naar Haji Ali en Mahalaxmi temple geweest. Het is serieus warmer aan het worden nu. eigelijk zouden we ne keer nen termometer moeten kopen, da we weten hoe warm het is. Of misschien weten we dat beter niet.
Maandag terug met de familie en Jan naar Elephant Island geweest. De Caves die zich hier bevinden waren wel gesloten (altij gesloten op maandag) maar gewoon es op het eiland rondlopen en souveniertjes kopen (jaja da was daar wel leuk) was ook best wel tof. Ik heb een "ziveren" armband gekocht voor 70 roepie (danku papa :))
Als we terug van Elephant island moesten jan en ik wat werk inhalen. De laatste hand gelegd aan de cursus hardware en de slides voorbereid voor de les van de volgende dag.
Dinsdag hebben we dus les gegeven in hardware en ook de oefeningen hebben we onderhouden.
's Avonds waren we uitgenodigd in het hotel van mama en papa voor een etentje. Jan en ik hebben dus maar een voorraadje gegeten :). Het was heel lekker en een supermooi restaurant.
Normaal zou tegen het einde van de week ons materiaal er eindelijk moeten gaan zijn maar ze doen nog wat moeilijk. Nuja we kunnen nog even verder met onze theorielessen.
Ik zal een paar foto's bijvoegen van onze lessen, veel meer interessant heb ik niet voor de moment.
Les Binary System - Bordschema


















Oefeningen maken


















Johan @ les History


















Wat we tot nu toe gegeven hebben in de lessen is: What is a computer, history of computers, binary system, boolean (AND, OR, NOT logica), Input/processing/ouput system en devices, Hardware and operating systems.

Voor de rest weet ik ni zoveel meer. 't Zal tot de volgende zijn.
Byebye

Elise

3 comments:

Anonymous said...

hey,

ziet er wel tof uit dat lesgeven. Serieuze klasgroepen daar. Hoe oud zijn die mannen?

Keep up the good work!

Anonymous said...

Ook lang geleden dat ik je dagboek nog eens bezien heb, blijkbaar is het daar goed geweest met de mama en papa en zo... Het verwondert mij dat jullie daar een projector hebben. Kosten die dingen niet megaveel?
Nog succes met de lessen en ik hop dat die computers nu toch binnenkort aankomen...

Knuff,

Elise said...

Wouter: de leerlingen zijn tussen 17 en 19 ongeveer. Iets als de laatste jaren van het middelbaar bij ons.
Soma: de projector die we gebruiken is eigelijk van een training center dat aan de school verbonden is. De projecter die wij hebben is idd een goede en zal wel wat geld kosten