Thursday, March 03, 2005

Maandag 28/02/05 - 8.50

Na een Vliegtuigreis via London en Muscat kwam we rond 12.45 aan in Mumbai.
Alles bij mekaar waren we 15 uur onderweg.
We vlogen met Gulf Air en dat was wel de moeite. Voor iedere persoon een appart schermke met touchscreen en heel de tijd gratis drank en eten.
Aangekomen in Mumbai luchthaven kwamen we tot de blijde vaststelling dat Jeanne (de vlaamse vrouw die mede voor onze school heeft gezorgd en al 40 jaar in Mumbai woont) en iem van de school ons stonden op te wachten.
Het eerste contact met India was nogal... plakkerig. Het was ongeveer 35 graden en we stonden dus direct in het zweet. We zijn over 2 taxi's verdeeld naar de school gekomen. Het verkeer lijkt hier voor ons een ware chaos. Voorrang wordt bekomen door te tuten.
In de school aangekomen zijn we warm onthaald door de aanwezige mensen.
We hebben hier boven de school een soort appartement: een living met een grote raam, 2 slaapkamers waar al matrasjes klaarlagen, een wc en "douche"-kotje. Kortom .. bena alles wat we nodig hebben. :)
De school wordt ook bewaakt door veiligheidsangenten en onze deur kunnen we sluiten met een sleutel. Jaja, we zijn met ons gat in boter gevallen :)
Nicolas, iem die hier beneden aan de school woont (we moeten nog ontdekken wat hij hier juist doet) heeft ons al een paar winkels getoond waar we drank e.d gekocht hebben. We zijn ook al in zijn woning geweest.. en de onze is eigelijk groter...
Vanmorgen wakker geworden door kerkgezang en lawaai van het sportpleintje achter het gebouw waar we slapen.
Straks komt de directeur ons normaal gezien verwelkomen en dan gaan we het hier nog een beetje verkennen.

foto's van ons huis: living
kamer
badkamer
toilet en douche
fan

Tot snel!
Elise

2 comments:

Anonymous said...

aha, toch een douche, al bij al valt het dus nog goed mee...

Elise said...

yep idd.het valt hier heel goed mee. ik zit nu in een cybercafeetje en dit kost me 20 roepies voor een uur. dat is ongeveer 18 frank :]