Thursday, March 03, 2005

Dinsdag 01/03/05 - 15.54

Deze morgen nogal lang geslapen. Om 09.30 opgestaan en een beetje later stond er iem aan te deur om te zeggen dat "the father" ons verwachte. The father is de directeur van de school, het is een priester. Hij heeft voor ons een programma uitgestippeld van 4 dagen. Elke voormiddag zullen we enkele dingen in Bombay bezoeken.
Als gids hebben we een 18-jarige student van de school, Kevin waarmee we met het openbaar vervoer door de stad trekken.
Deze voormiddag hebben we 2 tempels bezocht.






























De eerste is op een soort pier in de zee gelegen en heet Hilji Ali's Mosque. De andere was: Allibhai Premji Tyrewallah. Op de weg naar de tempel kan je overal bloemen e.d kopen. Het is een soort offer en alle godsdiensten lopen in deze tempel door elkaar. Als je iets offert worden de beelden ermee versiert en krijg je dezelfde hoeveelheid terug maar dan dat van andere mensen.
Deze middag was er weer eten voor ons voorzien, rijst met een pikante saus. We worden wel in de watten gelegd, de directeur betaald hier al gans de tijd ons eten en ook de bus moesten we niet zelf betalen.
Ik heb het hier echt wel naar mijn zin. Op de foto's is Hilji Ali te zien en een bloemenwinkeltje op weg naar de 2de tempel.















Nu douchen!
ddaaaag

Elise

No comments: