Thursday, March 03, 2005

Maandag 28/02/05 - 16.12

Hallo,
We hebben de directeur ontmoet en we hebben een volledige rondleiding gekregen door de school. Het is een technische school die zich vooral bezighoud met houtconstructie- en bewerking, automechaniek, ... Er zijn enkel mannelijke studenten.
We hebben een geschikte klas gvonden voor onze pc-klas. We hebben alle opmetingen gedaan en samen met de leraar beslist hoe de tafels er moeten uitzien. De studenten zullen de tafels maken voor onze pc's.
We hebben deze middag ook al kennis gemaakt met het indische eten. Vegetarisch! Het was wel spicy maar dat viel nog goed mee. Niet TE. Je kan het eten ook zien op de foto's. Het typisch indische eten bestond uit een soort sausen en ook enekele vastere gerechten. Hierbij wordt een soort pannekoek en andere soort deegkoeken geserveerd, waarmee het eten wordt vastgenomen.
Nu zitten we ffkes te babbelen op ons "terras" :).
Een leraar die ons helpt met het ophalen van de pc's heeft naar de contactpersoon van de haven gebeld en we zullen onze pc's vrij snel kunnen afhalen als alles aankomt. Ook de douane's zouden weinig problemen moeten opleveren.

enkele foto's:
klasje
opmeten lokaal
principal john
view from our room

Alle tot de volgende :)

2 comments:

Anonymous said...

the principal heeft toch al een pc zie ik... hoe ga je daar feitelijk op inet?

Elise said...

voolopig is datno dial-up aar dit zou snel moeten veranderen. snel hier moet je wel met een korrel zout nemen hihi